Døgnrapporten i Auning: mandag den 8. november

Profilbillede

Auning er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag. 

 

Kvinde anmeldte seksuelt overgreb ved Botanisk Have

Østjyllands Politi modtog søndag morgen kl. 5.38 en anmeldelse om, at en 25-årig kvinde var blevet udsat for et seksuelt overgreb mellem Poppelpladsen og Peter Holms Vej i Botanisk Have. 

Overgrebet skulle være begået omkring kl. 5.10 af en ukendt mand, som dukkede op på stedet. 

Østjyllands Politi foretog afhøringer og afsøgte området for spor i løbet af søndag. 

Sagen efterforskes nu nærmere, og Østjyllands Politi hører gerne fra vidner. 

Gerningsmanden beskrives som: 

Etnisk dansk af udseende
Ca. 190 cm høj
Iført mørkt tøj og kasket/hue

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi via tlf. 114. 

Østjyllands Politi er fortsat i gang med at efterforske sagen, og kan derfor på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere. 

**

 

Anmeldelser om falske indsamlere

Dansk Flygtningehjælp afholdt søndag landsindsamling, og dét udnyttede nogle personer tilsyneladende på ulovlig vis. 

I hvert fald fik Østjyllands Politi to anmeldelser om indsamlere, der umiddelbart ikke havde ID på sig, og som ikke havde forstået, at indsamlingen i år var kontantfri, så man kun kunne donere via MobilePay og sms. 

En 79-årig mand fra Højbjerg fortalte, at han omkring kl. 14.30 blev kontaktet af en mand, som havde et skilt med teksten Dansk Flygtningehjælp, og som stak hånden frem for at bede om kontanter. Det afviste manden dog. 

Omkring kl. 13.00 i Hammel ringede en kvinde på døren hos en 82-årig kvinde. Kvinden ved døren fortalte, at hun samlede ind til Dansk Flygtningehjælp, og den 82-årige lagde en pengeseddel i en stofpose, som kvinden rakte frem. Senere blev den 82-årige dog mistænksom og kontaktede politiet. 

**

 

Stjålet bil fundet – ung mand sigtet

En borger i Egsmark ved Ebeltoft kontaktede søndag kl. 10.09 politiet og fortalte, at hans bil var blevet stjålet, mens den stod i hans carport. Gerningsmanden var gået ind i entréen og havde stjålet bilnøglen, inden han var kørt fra stedet. 

Kort efter blev bilen fundet efterladt på en p-plads i Ebeltoft. I bilen lå en mobiltelefon, som bilejeren ikke kendte til, og telefonen ledte betjentene til en 17-årig ung mand, som blev sigtet for biltyveri og for at have kørt uden førerret. 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 11.50 skete der et færdselsuheld i krydset Århusvej/Skolevej i Hinnerup. En 38-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 48-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Søndag kl. 14.25 skete der et færdselsuheld på Viby Ringvej i Viby. En 18-årig mandlig bilist ramte ind i 49-årig kvindelig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Søndag kl. 16.58 kontaktede en borger politiet og fortalte, at han ved Auning kørte bag en bilist, som slingrede kraftigt og kørte meget usikkert. Med hjælp fra anmelderen standsede en patrulje på Nordkystvejen ved Allingåbro en 59-årig mand, som de fik til at puste i et alkometer. Da promillen viste noget over det tilladte, blev den 59-årige anholdt og sigtet for spritkørsel. 

Natten til mandag kl. 1.00 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Parkvej i Odder. 

Natten til mandag kl. 1.20 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Lystrupvej i Lystrup. Patruljen fandt en mindre mængde hash i bilen, og han blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Rougsøvej i Randers SV begået mellem fredag d. 5/11 kl. 13.00 og søndag d. 7/11 kl. 15.45
På Langballevej i Mårslet begået søndag mellem kl. 17.45 og kl. 20.15
På Trige Møllevej i Trige begået søndag d. 7/11 mellem kl. 00.15 og kl. 2.09
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi