Knallertaktion i Auning fører til seks sigtelser

dato

I Auning har nærpolitiet i Allingåbro gennemført en målrettet indsats mod ulovlige knallerter, efter at have modtaget flere henvendelser fra borgere. Lokalsamfundet har udtrykt frustration over unge mænd, der kører vildt og voldsomt på tunede knallerter.

Onsdag morgen tog lokale betjente affære og iværksatte en operation omkring Auning Skole, hvor de holdt øje med elever, der ankom på knallert. Resultatet blev, at seks elever blev sigtet for at køre på tunede knallerter, som kunne køre hurtigere end det tilladte.

Alle seks knallerter blev testet på et medbragt rullebånd, hvoraf en knallert blev målt til at kunne køre omkring 80 km/t og derfor blev beslaglagt til nærmere undersøgelse. De øvrige fem drenge fik en chance for at gøre deres knallerter lovlige igen, men med en klar advarsel om, at hvis de igen bliver taget i at køre på en tunet knallert, vil den blive beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

Forældrene til de sigtede elever er blevet underrettet om situationen. Denne indsats fra nærpolitiet i Allingåbro viser en klar intention om at bekæmpe ulovlig knallertkørsel i lokalområdet.

Kilde: Politiets Døgnrapport