Lærer til Udskolingen på Auning Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at skabe læringsmiljøer, hvor børn ses, lærer, trives, deltager - og tør livet?

Auning Skole søger en lærer til en fast stilling til udskolingen. Du skal undervise i dansk, tysk og AKT samt varetage kontaktlærerfunktion og evt. madkundskab og kulturfag i Udskolingen.

Du skal have et hjerte, der brænder for alle vores børn.

Vi er en ambitiøs folkeskole, hvor vi arbejder på et datainformeret grundlag. Vi arbejder i professionelle læringsfællesskaber, med målstyret undervisning, læring og trivsel og herunder inklusion i stærke fællesskaber. Vi er en skole fuld af traditioner, der giver krydderi i hverdagen. 

I udskolingen er vi overbygningsskole for et stort geografisk opland. Vi har særligt fokus på læringsmiljøer, der understøtter eleven i at blive uddannelsesparat og at være i progression i den faglige læring. Vi arbejder med linje- og fagdage, holddeling på tværs af årgangen, boostforløb i fagene og meget mere.  

Auning Skoles engagerede og udviklingsorienterede medarbejdere arbejder tæt sammen i løsningen af kerneopgaven, blandt andet i årgangsteams og klasseteams som de centrale samarbejdsfora. Vores lærere og pædagoger har et godt sammenhold der gør, at man både kører fra Djursland og Aarhus for at arbejde på skolen. 

Auning Skole har ca. 700 elever fra 0. klasse til 9. klasse, en række specialklasser, modtagelsesklasser samt en TSFO, SFO og Special SFO, hvor vi har omkring 130 børn tilmeldt. Auning har også to mellemformer, som er tilbud for udfordrede elever. Vi har en positiv og aktiv forældrekreds. 

Tiltrædelse: 1. januar 2024 eller snarest derefter. 

Sidste ansøgningsfrist: 14. december 2023

Der afvikles ansættelsessamtaler: 18. december 2023 fra kl. 12.00

Der indhentes børne- og straffeattest inden ansættelse.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

Leder af udskolingen: Lissi Pedersen på tlf. 20 25 81 90

Skoleleder: Anne Martinus Illeborg på tlf. 21 28 39 74

 

Vores Norddjurs

I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden. 

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: 

Vores Norddjurs - Organisations- og ledelseskodeks

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Norddjurs Kommune, Sdr Fælledvej 2, 8963 Auning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950821

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet