Norddjurs inviterer til konference om velfærdens fremtid

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

Borgerne inviteres til dialog om fremtidens velfærd i Norddjurs Kommune

Borgerne i Norddjurs Kommune opfordres til at deltage i en vigtig konference den 12. marts, som finder sted på Grenaa Gymnasium. Formålet med arrangementet er at skabe en åben dialog om fremtidens velfærdssamfund i kommunen.

Det er Kommunalbestyrelsen i Norddjurs Kommune, der står bag dette initiativ. Arrangørerne ønsker at benytte denne lejlighed til at lytte til borgernes perspektiver og ideer. Det er en unik mulighed, især da kommunen nu har en sund økonomi, der åbner op for muligheden for at investere og initiere udviklingsprojekter til fordel for velfærdssamfundets kvalitet.

Konferencen vil byde på forskellige aktiviteter, herunder et oplæg fra den kendte livsstilsekspert Christian Grau, der vil tale om aktuelle tendenser og det at bygge fællesskaber. Inspirerende oplæg fra organisationer såsom Røde Kors, Ungehuset og Café Grenaa vil også være en del af programmet, ligesom der bliver mulighed for direkte dialog med lokale politikere gennem et interaktivt dialogspil omkring fremtidens udfordringer og dilemmaer.

Deltagelse i konferencen er gratis og inkluderer aftensmad, men kræver en forhåndstilmelding senest den 5. marts. Med kun 150 pladser til rådighed opfordres interesserede til at tilmelde sig hurtigst muligt for at sikre en plads. Arrangementet løber fra kl. 17.00-20.00 på adressen Grenaa Gymnasium, N.P. Josiassensvej 21, 8500 Grenaa.

For dem, der ønsker yderligere information eller detaljer om programmet, henvises til kommunens hjemmeside www.norddjurs.dk/fremtidensvelfærd. Kommunikationsmedarbejder Heidi Johannesen kan også kontaktes direkte via e-mail hij@norddjurs.dk eller telefon 26 80 14 62 for yderligere oplysninger.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/feb/borgerne-inviteres-til-dialog-om-fremtidens-velfaerd-i-norddjurs-kommune

Kilde: Norddjurs Kommune