Nyt fra Auning i politiets døgnrapport

Profilbillede

Auning er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Til pressen

 

Østjyllands politi har i dag ingen fremstillinger i retten

 

***

Uddrag af døgnrapporten d. 4. juni 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands Politikreds.

Østjyllands politi fik den 3. juni kl. 2014 anmeldelse om slagsmål og muligt skyderi på Edwin Rahrsvej i Brabrand. En rød SUV bil og en sort mindre bil var på stedet. Politiet har været på stedet og undersøgt forholdet. Der er ikke truffet personer eller biler i forbindelse med anmeldelsen, og der er ikke objektive spor, der understøtter, at der skulle være afgivet skud.

Østjyllands Politis specialpatrulje var igen fredag tilstede på Northside Festival i Viby. Det gav nogle sigtelser for besiddelse af euforiserende stoffer. Udover sigtelsen medfører det klipning af armbåndet og bortvisning fra festivalen.

 

Færdsel:

Fredag kl. 22:45 blev en 41-årig mandlig bilist, anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Åby ringvej i 8230 Åbyhøj.

Lørdag kl. 02:02 blev en 21-årig mandlig bilist, anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i 8920 Randers NV.

Lørdag kl. 17:40 blev en 52-årig mandlig knallertfører, anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Vestre Strandallé i 8240 Risskov.

Indbrud:

Der er i det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Henrik Hertz Vej, 8230 Åbyhøj, begået torsdag mellem kl. 07:45 og kl. 13:00.
På Klokkerbakken, 8210 Århus V, begået mellem torsdag kl. 08:00 og fredag kl. 20:15.
På Linde Alle, 8963 Auning, begået lørdag kl. 03:07.


Bo Christensen, vagtchef
Østjyllands Politi
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi