Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Auning - lørdag den 17. april

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Auning er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnrapport fra Østjyllands Politi lørdag den 17. april 2021

Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands Politikreds.

 

Færdsel :

 

Fredag kl. 00:29 blev en 23-årig mandlig bilist sigtet for narkokørsel samt kørsel uden førerret, da han var blevet standset af en patrulje på Kaløvigparken i 8543 Hornslet.

 

Fredag kl. 05:15 blev en 29-årig mandlig bilist, sigtet for kørsel uden førerret, da han var blevet stoppet af en patrulje på Fjældevænget i 8210 Århus V.

 

Fredag kl. 11:20 blev en 23-årig mandlig bilist, sigtet for kørsel uden førerret, da han var blevet stoppet af en patrulje på Hovedvejen i 8963 Auning.

 

Fredag kl. 23:10 blev en 18-årig mandlig knallertkører anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel samt kørsel uden førerret, da han var blevet stoppet af en patrulje på Grønland i 8500 Grenaa.

Lørdag kl. 02:24 blev en 20-årig mandlig bilist siget for narkokørsel, da han var blevet stoppet af en patrulje på Grenåvej i 8960 Randers SØ.

Fredag kl. 14:13 blev en 40-årig mandlig bilist, sigtet for kørsel uden førerret, da han var blevet standset af en patrulje på Rørthvej i 8300 Odder.

 

Indbrud : 


Der er i det seneste døgn anmeldt to indbrud i privatbeboelse i Østjyllands Politikreds.

På Skovsvinget i 8543 Hornslet begået mellem den 15/4 kl. 15:00 og den 16/4 kl. 15:15.
På Pihlkjærsvej i 8270 Højbjerg begået den 17/4 kl. 01:03.

 

Ved det sidsnævnte indbrud i Højbjerg blev en 26-årig gerningsmand anholdt på friske spor tæt på stedet. Villaens indehaver var bortrejset, men havde via alarm og overvågning på sin mobiltelefon set, at der var to gerningsmænd inde i huset. Politiet blev kontaktet og en hundepatrulje bemærkede kort efter en mand, der satte i løb da han så patruljen. Han blev råbt an, men valgte at fortsætte sin flugt. En politihund blev sendt efter og kort efter måtte den 26-årige konstatere, at en politihund alligevel er hurtigere. Manden standsede op og lod sig anholde uden yderligere. 

 

Der er fortsat en medgerningsmand på fri fod, der beskrives som : Mand, ung, slank af bygning, almindelig højde, brun i huden og iført et mørkere dynejakke med syninger på tværs samt sorte handsker. 

 

Østjyllands politi vil gerne i kontakt med borgere, der måtte have oplysninger til sagen. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Flere artikler