Pædagog søges til ambitiøs folkeskole i Auning Skole - Brænder du for at skabe trivsel og udvikling for børn?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at skabe læringsmiljøer, hvor børn ses, lærer, trives, deltager - og tør livet?

Auning Skole søger en pædagog til en fast stilling på 80%. Du skal være en del af mellemformer og to-voksentimer i indskolingen og mellemtrinnet. 

Vi leder efter en pædagog, som er interesseret i arbejdet med børn i grundskolen og som har fokus på at alle børn trives i skolen. Vi er optaget af at styrke almenområdet for vores børn, og det kræver udvikling og nye øjne på vores måde at lave mellemformer på. Det skal du brænde for at være en del af. 

Du bliver en del af vores mellemform, som dækker grundskolen (Bh.kl.-6. klasse) og giver børnene mulighed for at træne vigtige kompetencer i mindre sammenhænge i løbet af en skoledag. Børnene er tilknyttet deres stamklasse og understøttes af mellemformen.

Vi går op i, at du brænder for aldersgruppen og har lysten og motivationen til at tage medansvar for vores fantastiske mellemform, så vi sammen skaber de bedste rammer for børnene at vokse i og for kollegaernes arbejde. 

Du ser værdi i at indgå i et tæt og gensidigt berigende teamsamarbejde med kollegaer, og vil bringe din specialpædagogiske faglighed ind i samarbejdet omkring børnene. Med til opgaven følger et udvidet skole-hjemsamarbejde og derfor også udarbejdelse af skriftlig dokumentation såsom pædagogiske notater, udtalelser mv.

Vi er en ambitiøs folkeskole, som arbejder på et datainformeret grundlag. Vi arbejder i professionelle læringsfællesskaber, med målstyret undervisning, læring og trivsel og herunder inklusion i stærke fællesskaber. Vi er en skole fuld af traditioner, der giver krydderi til hverdagen.

Vores lærere og pædagoger har et godt sammenhold der gør, at man både kører fra Djursland og Aarhus for at arbejde på skolen. 

Auning Skole har omkring 700 elever fra Bh.kl.klasse til 9. klasse, en række specialklasser, modtagelsesklasser samt en SFO og Special SFO, hvor vi har omkring 130 børn tilmeldt. Vi har en positiv og aktiv forældrekreds. 

Stillingen er en fastansættelse med en ansættelsesgrad på 80% (med mulighed for supplerende vikartimer).

Tiltrædelse 5. august 2024. 

Sidste ansøgningsfrist: fredag d. 31. maj 2024.

Der afholdes samtaler mandag d. 3. juni 2024 fra kl. 16.00. 

Der indhentes børne- og straffeattest inden ansættelse.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:
Leder af grundskolen: Karina Axelsen på tlf. 42 30 12 14
Skoleleder: Anne Martinus Illeborg på tlf. 21 28 39 74

 

Vores Norddjurs

I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden. 

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: 

Vores Norddjurs - Organisations- og ledelseskodeks

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Norddjurs Kommune, Sdr Fælledvej 2, 8963 Auning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051981

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet