Specialpædagog/pædagog til deltidsstilling på Auning Skole med fokus på relationer og inklusion

Profilbillede
dato

Er du en dygtig specialpædagog/pædagog med stærke relationskompetencer, og kan du rumme elever med forskelligartede indlæringsvanskeligheder og diagnoser, er det dig, vi mangler.

Vi søger en deltidsansat pædagog til en fast stilling. Du har kvalifikationer inden for eller erfaring med specialpædagogik samt relevant uddannelse og gerne erfaring med at arbejde i specialklasser, primært mellemtrin og udskolingen

Vi leder efter en pædagog, som formår at skabe relationer til unge med særlige udfordringer. Du skal være tydelig, struktureret og have en rolig tilgang også i konfliktsituationer. Du skal altså være følelsesmæssigt stærk, kunne agere i uforudsigelighed, have stor erfaring i at skabe relationer til og tryghed blandt udsatte børn og unge. 

Du skal være bevidst om vigtigheden af struktur og rammesætning for elevgruppen og skal på samme tid ville arbejde på tværs af de andre specialklasser. Du skal have ansvar for enkelte undervisningsopgaver.

Vi har en anerkendende og inkluderende tilgang, hvor barnet altid er i fokus. Vi arbejder på Auning skole med en høj grad af skriftlighed omkring elevernes læring og trivsel.  Samtidig er det en nødvendighed, at du har humor og udviser arbejdsglæde. Derudover er høj faglighed, selvstændig og tydelighed vigtig, i arbejdet med målgruppen.  

Du skal finde det spændende at inddrage flere didaktiske metoder og tilgange samt kende til vigtigheden af relationsarbejde omkring elevgruppen. Du skal kunne samarbejde tæt med flere forskellige fagpersoner og forældre om elevernes trivsel og læring.

"På Auning Skole er vi gode til teamsamarbejde” siger lærerne og pædagogerne i specialteamet. 

Auning Skoles engagerede og udviklingsorienterede medarbejdere arbejder tæt sammen i løsningen af kerneopgaven, blandt andet med selvstyrende team og et velfungerende årgangsteam.

Vi er en ambitiøs folkeskole, hvor vi arbejder på et datainformeret grundlag. Vi arbejder ud fra værdierne tillid, ordentlighed, fællesskab og udvikling.

Auning Skole har ca. 700 elever fra 0. klasse til 9. klasse desuden 3 modtagelsesklasser, 6 specialklasser samt en SFO og special-SFO, hvor vi har omkring 130 børn tilmeldt. Vi har en positiv og aktiv forældrekreds. 

Tiltrædelse 1. september 2024 eller snarest derefter. 

Der er tale om en fast stilling med en ansættelsesgrad på 60%, med mulighed for supplering af vikartimer. 

Sidste ansøgningsfrist er onsdag den 4. august 2024. 

Der afholdes samtaler fredag d. 9. august 2024 fra kl. 12.00.

Der indhentes børne- og straffeattest inden ansættelse.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:
Leder for specialklasserne: Martin Falk på tlf. 21 30 15 36
Skoleleder: Anne Martinus Illeborg på tlf. 21 28 39 74

- da vi holder sommerferie, kan der være ventetid på svar. 

 

Vores Norddjurs

I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden. 

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: 

Vores Norddjurs - Organisations- og ledelseskodeks

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Norddjurs Kommune, Sdr Fælledvej, 8963 Auning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6079162

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet