Svejser/klejnsmed med erfaring i rustfrit stål til spændende stilling på Djursland

Profilbillede
dato

For virksomhed på Djursland søger HR-Industries en svejser/klejnsmed til arbejde i en svejseafdeling, hvor der arbejdes i det rustfrie.

Til denne stilling er det således en forudsætning at du har indgående kendskab til svejsning i rustfrit stål.

Om virksomheden: 

Denne større virksomhed udvikler maskiner, systemer m.m. til industrien. Virksomheden er kendt for en flad ledelsesstruktur med et godt arbejdsmiljø. Samarbejde og trivsel vægtes højt, og medarbejderne bliver klædt godt på til jobfunktionerne i de moderne produktionsforhold. Der udtrykkes fra medarbejderne tilfredshed med, at der lyttes til optimeringsforslag i produktionen, hvilket giver et godt socialt sammenhold på tværs af organisationen. Firmaet er præget af faglig stolthed, stærke værdier og højt til loftet. De passer godt på deres ansatte, som de gør en stor indsats for at holde på. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Om jobbet og dig:

Du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring i TIG-svejsning. Du har styr på fremstilling af materialer i rustfri stål, og du kan også svejse i tyndplade.

Du trives med mangeartede smedeopgaver i en afvekslende arbejdsdag med et godt arbejdsmiljø og med faglig udvikling, hvor du laver kundetilpassede kvalitetsløsninger på værkstedet.

Du er en teamplayer, som bidrager med en god stemning, så du vil se frem til at have gode kollegaer fra flere faggrupper.

Du vil trives et sted med en flad ledelsesstruktur, hvor der er højt humør og kort fra tanke til handling.

Du har fagligheden i orden, så du vil have en kompetent ledelse, der sørger for et godt arbejdsmiljø og muligheder for frihed i en afvekslende hverdag.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Kontakt og ansøgning:

Søg her: https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000309

Ved spørgsmål til jobbet kan HR-konsulent ved HR-Industries Henrik, Dina eller Jørgen kontaktes på telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Er du allerede oprettet, så ring til os, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067303

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet