Ugens bolig i Auning

Profilbillede

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Linde Alle 17, 8963 Auning

Dejlig familievilla midt i byen
Ugens Bolig er perfekt til familien, der gerne vil lade børnene vokse op i trygge rammer. Boligen, der er på 162 kvadratmeter, er fra 1966 men løbende renoveret. Det betyder, at boligen står med tag fra 2017 og med vedligeholdelsesfrit udhæng, ligesom der også er skiftet både vinduer og tagrender. Derfor står huset nu med minimalt vedligehold. 

Også indendørs er huset blevet holdt opdateret, blandt andet med nyt køkken fra 2017. Huset har en praktisk plantegning med åben stue, to badeværelser, tre værelser og mulighed for at inddrage gangen til et fjerde værelse.

Centrum for Djursland
Huset har garage med værksted, en dejlig terrasse med masser af læ, og en have fyldt med blomster, græskarplanter og meget mere – og gode muligheder for at sætte sit eget præg. 

I lokalområdet er der både folkeskole og daginstitutioner samt et bredt udvalg af fritidsaktiviteter. Auning er Djurslands ”hovedstad”, så der er alt, hvad man har brug for i dagligdagen, herunder også et velfungerende handelsliv med mange specialbutikker.

Hvis man skulle have brug for mere, er der gode busforbindelser til både Aarhus, Grenaa og Randers, og hvis det i stedet er natur, man har brug for, er der ikke langt til hverken Løvenholmskoven eller stranden.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Auning