Kilde: Erhvervsstyrelsen Fredag d. 24. apr. 2020 - kl. 11:00

Seneste regnskab fra VAM A/S og 4 andre lokale virksomheder

VAM A/S i Auning kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 3,3 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VAM A/S en bruttofortjeneste på 94,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 92,4 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


db Silkeborg ApS i Auning kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 5,3 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde db Silkeborg ApS en bruttofortjeneste på 21,0 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 12,2 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


JS-BYG ApS i Auning kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 1,8 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde JS-BYG ApS en bruttofortjeneste på 2,7 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


New Wear ApS i Auning kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 1,2 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde New Wear ApS en bruttofortjeneste på 4,4 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


db Ebeltoft ApS i Auning kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 2,4 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 3. september 2018 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Christoffer Hübertz ch@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler